Víte, jak na první pohled poznáte kvalitní restauraci už zvenku? Pokud má na ceduli reklamu na okurkovou limonádu. Slabé podniky se s domácími limonádami nenamáhají, natož s tak podivnými, jako je okurková, rozmarýnová nebo badyánová. (Mimochodem, všechny tři už jsem ochutnala a jsou úúúžasné!)

Pokud se Vám mé recepty a tipy líbí, přihlašte se pod článkem do newsletteru nebo sledujte Facebook K Nakousnutí, ať vám nic neuteče!

2 Comments Added

Join Discussion
  1. Terka 30.7.2014 | Odpovědět
    Už jsi zkoušela dělat doma okurkovou limonádu? Pokud ano, podělíš se o recept? :-)
  2. Eliška 15.8.2014 | Odpovědět
    Dobrá rada! Stejně tak domácí ledový čaj - paradoxně restauraci stojí asi 3 kačky (narozdíl od přeslazeného v petce), ale málokterá ho dělá. Já ho úplně miluju. :-)

Komentovat