Jedna z nejčastějších výmluv, proč u LC nevydržet, je, že je to drahé. Jediná pravda je, že je to náročnější na plánování a přípravu. Cena je na vás – můžete jíst každý den steaky a hotový salát nebo si vaříte doma ze základních sezónních druhů zeleniny (zelí, celer, květák), místo steaku zařazujete vnitřnosti, vejce, tvaroh. Mimo sezonu může být rychlou a někdy i levnější volbou zelenina mražená (špenát nebo fazolky). Spoustu inspirace na recepty naleznete na blogu.

Pokud se Vám mé recepty a tipy líbí, přihlašte se pod článkem do newsletteru nebo sledujte Facebook K Nakousnutí, ať vám nic neuteče!

Vaření je moje vášeň! Miluju experimentování, vymýšlení nových receptů a práci s čerstvými surovinami. Dovolte mi přenést trochu toho nadšení na vás v receptech nebo kurzech!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to Top