Kuchařský trik č. 1: Sůl. Pokud na závěr vaření ochutnáte jídlo a není to ono, nejčastější příčina je nedostatek soli. Bez soli to zkrátka není ono, to vědí i v pohádkách. Dodejte špetku a ochutnejte, nejspíš už to bude lepší. Sůl zvýrazňuje všechny chutě – proto se špetka dává i třeba do bábovky.

Pokud se Vám mé recepty a tipy líbí, přihlašte se pod článkem do newsletteru nebo sledujte Facebook K Nakousnutí, ať vám nic neuteče!

Lucie Navrátilová

Vaření je moje vášeň! Miluju experimentování, vymýšlení nových receptů a práci s čerstvými surovinami. Dovolte mi přenést trochu toho nadšení na vás v receptech nebo kurzech!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to Top