Kuchařský trik č. 16: Kupte si ochucený olivový olej! Prodávají se různé chutě: citronový, pomerančový, chilli, oregánový, bazalkový a samozřejmě lanýžový. Nešetřete na nich, protože mnohem chutnější jsou ty extra panenské, opravdu ochucené bylinkami, ne jen “s umělým aroma”. Jsou skvělé do salátů (opravdu doporučuji ten citronový!) nebo na pokapání hotového jídla (rajčatové omáčky) i dezertu (zkuste na malinovou zmrzlinu!).

Pokud se Vám mé recepty a tipy líbí, přihlašte se pod článkem do newsletteru nebo sledujte Facebook K Nakousnutí, ať vám nic neuteče!

Lucie Navrátilová

Vaření je moje vášeň! Miluju experimentování, vymýšlení nových receptů a práci s čerstvými surovinami. Dovolte mi přenést trochu toho nadšení na vás v receptech nebo kurzech!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to Top