Kuchařský trik č. 17: Kvalitní losos? Podle mého má nejlepší chuť chlazený, ne mražený – nicméně i ten k nám přicestoval pod bodem mrazu, jen nám ho v ČR šetrně rozmrazili. Nejvýživnější je ten “divoký”, ostatně stejně jako u všeho masa dáváme přednost co nepřirozeněji chovanému. U mraženého pak hledejte “zmražený přímo na moři”, protože toho zmrazí už na lodi a dorazí k vám tak – jinak jej totiž mrazí na dvakrát (poprvé po vylovení, po druhé na pevnině po zpracování a rozporcování).

Pokud se Vám mé recepty a tipy líbí, přihlašte se pod článkem do newsletteru nebo sledujte Facebook K Nakousnutí, ať vám nic neuteče!

Lucie Navrátilová

Vaření je moje vášeň! Miluju experimentování, vymýšlení nových receptů a práci s čerstvými surovinami. Dovolte mi přenést trochu toho nadšení na vás v receptech nebo kurzech!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to Top