Kuchařský trik č. 19: Už jste někdy ochutnali lahůdkové droždí? Nemá nic společného s kostičkou droždí, které dáte do vánočky – tohle je prášek, který chutí připomíná parmazán. To je také jeho největší síla – dodá sýrovou chuť tam, kde žádný sýr nepřidáte (nebo pro někoho, kdo sýr nemůže). Použijte ho do pomazánek, omáček, krekrů a na zeleninu (třeba květák), když ji zapékáte v troubě. Budete se divit, jak chutné to je – a ještě vám droždí dodá velkou dávku vitamínů B!

Pokud se Vám mé recepty a tipy líbí, přihlašte se pod článkem do newsletteru nebo sledujte Facebook K Nakousnutí, ať vám nic neuteče!

Lucie Navrátilová

Vaření je moje vášeň! Miluju experimentování, vymýšlení nových receptů a práci s čerstvými surovinami. Dovolte mi přenést trochu toho nadšení na vás v receptech nebo kurzech!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to Top