Kyselá chuť je při dochucování skoro stejně důležitá jako slaná. Nebojte se tedy sáhnout po trošce vinného octa nebo citrónové šťávy i při dotahování jídel, kde tu kyselou chuť zcela neočekáváte. Neříkám, že máte celý citron vymačkat do těsta na chleba (ač byste mu tím určitě neublížili:-)), ale pár kapek dokáže třeba omáčku na těstoviny nebo zeleninové rizoto povýšit na nový level!

Pokud se Vám mé recepty a tipy líbí, přihlašte se pod článkem do newsletteru nebo sledujte Facebook K Nakousnutí, ať vám nic neuteče!

Lucie Navrátilová

Vaření je moje vášeň! Miluju experimentování, vymýšlení nových receptů a práci s čerstvými surovinami. Dovolte mi přenést trochu toho nadšení na vás v receptech nebo kurzech!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to Top