Kuchařský trik č. 7: Nebojte se použít dost velký nůž. Další běžnou chybou v kuchyni je používání příliš malých nožů. Na krájení pořádného kusu masa potřebujete pořádný nůž:-) Díky tomu máte větší plochu, kterou krájíte, máte větší páku při zakrojení a krájení bude snažší a bezpečnější. Správnou (a bezpečnou) techniku krájení se můžete naučit u mě na kurzech nebo najdete spoustu videí na internetu.

Pokud se Vám mé recepty a tipy líbí, přihlašte se pod článkem do newsletteru nebo sledujte Facebook K Nakousnutí, ať vám nic neuteče!

Lucie Navrátilová

Vaření je moje vášeň! Miluju experimentování, vymýšlení nových receptů a práci s čerstvými surovinami. Dovolte mi přenést trochu toho nadšení na vás v receptech nebo kurzech!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to Top