Jeden bod je v celém seznamu instrukcí k tomu, jak se stravovat, úplně ten nejdůležitější a málo se zdůrazňuje. Je to: JEZTE ŽIVÉ POTRAVINY, NE PRODUKTY TOVÁREN! I když nechcete řešit sacharidy, tohle bude naprosto největší benefit pro vaše zdraví. I když Éčka nemusí být apriori špatná (mnohé se vyskytují v potravinách přirozeně), mnoho chemických konzervantů, emulgátorů, barviv… opravdu úplně zbytečně stimulují náš imunitní systém. A ten pak panikaří a to má spoustu negativních důsledků. Zpracovaná strava je silně prozánětlivá, proto se pak každá blbost hojí 3x tak dlouho. Jen jsme zlenivěli a jíme polotovary. Jezte tu přirozenou!

Pokud se Vám mé recepty a tipy líbí, přihlašte se pod článkem do newsletteru nebo sledujte Facebook K Nakousnutí, ať vám nic neuteče!

Lucie Navrátilová

Vaření je moje vášeň! Miluju experimentování, vymýšlení nových receptů a práci s čerstvými surovinami. Dovolte mi přenést trochu toho nadšení na vás v receptech nebo kurzech!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to Top