Pokud nevíte, jak s nízkosacharidovým stravováním začít, začněte prostě pomalu. Vezměte si snídani a sacharidové potraviny (vločky, pečivo, cereálie, ovoce, cokoliv sladkého) nahraďte bílkovinami a zdravými tuky. A přidejte spoustu zeleniny. Ideální snídaní jsou vajíčka. Až budete v tomhle novém snídaňování zběhlejší, můžete zapracovat na dalším jídle.

Pokud se Vám mé recepty a tipy líbí, přihlašte se pod článkem do newsletteru nebo sledujte Facebook K Nakousnutí, ať vám nic neuteče!

Lucie Navrátilová

Vaření je moje vášeň! Miluju experimentování, vymýšlení nových receptů a práci s čerstvými surovinami. Dovolte mi přenést trochu toho nadšení na vás v receptech nebo kurzech!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to Top