Dýňové low carb pumpkin spice sušenky

Sezóna dýně je tu a většinou jich vypěstujeme nebo dostaneme tolik, že nevíme, co s nimi. Tak trochu zužitkujte na tyhle pumpkin spice sušenky. Nebo z nich klidně můžete udělat spekuloos – jen výměnou koření. Jsou krásně jemné a nadýchané, uvidíte, že se po nich zapráší.

Mám podobný recept i na AIP sušenky. Ty nejsou nízkosacharidové, nicméně jsou protizánětlivé. Každé jsou trochu jiné, tyhle jsou měkčí, ty AIP jsou křupavější. Tak si vyberte recept podle svých preferencí.

Používáme dýňové pyré: stačí odebrat trochu upečené nebo uvařené dýně, kterou použijete třeba na polévku a rozmačkat na kaši. Pravděpodobně by šlo zaměnit i za jablečné pyré, ale nemám vyzkoušeno.

Pokud se Vám mé recepty a tipy líbí, přihlašte se pod článkem do newsletteru nebo sledujte Facebook K Nakousnutí, ať vám nic neuteče!

Vaření je moje vášeň! Miluju experimentování, vymýšlení nových receptů a práci s čerstvými surovinami. Dovolte mi přenést trochu toho nadšení na vás v receptech nebo kurzech!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Back to Top