Kuchařský trik č. 20: Nebojte se v zimě používat mraženou zeleninu. Je často kvalitnější než ta, co k nám putovala kamionem kdo ví odkud – ta byla utržená ještě zelená a vitamínů si dlouhým skladováním moc neuchová. Mražená zelenina byla utržená akorát zralá a mražení a vaření sice část vitamínů ztratí, ale pořád je to snad lepší varianta.

Pokud se Vám mé recepty a tipy líbí, přihlašte se pod článkem do newsletteru nebo sledujte Facebook K Nakousnutí, ať vám nic neuteče!

Lucie Navrátilová

Vaření je moje vášeň! Miluju experimentování, vymýšlení nových receptů a práci s čerstvými surovinami. Dovolte mi přenést trochu toho nadšení na vás v receptech nebo kurzech!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to Top